De bedste scooterhjelme til børn, der kører på elektriske eller sparkende scootere

Hovedtraumer er en af de mest almindelige skader i scooter- og cykelrelaterede ulykker blandt børn. Rapporten viser dog, at påsætning af en certificeret hjelm kan reducere alvoren af hovedskaden med 85%.
Det er derfor klogt, at dit barn bærer en hjelm, når det kører på en skubbe- eller el-scooter. Men du skal ikke nøjes med en hvilken som helst scooterhjelm. Vælg hjelme, der er certificeret af førende organer som CPSC og ASTM.
Her er nogle af disse pålidelige hjelme, som du bør overveje:
Bemærk: minelscooter.se understøttes af læsere. Når du køber via links på vores websted, kan vi få en affilieret provision uden yderligere omkostninger for dig.

Top 10 Scooterhjelme til børn

Triple Eight dobbelt certificeret scooterhjelm til børn

Triple eight scooterhjelm har dobbelt certificering af CPSC og ASTM. Derfor er kvaliteten troværdig.
Børn i forskellige aldre kan bruge hjelmen, da den fås i tre forskellige størrelser. Den omfatter ekstra lille (18,9 til 21,25) tommer, medium (21,5 til 22,75 tommer) og ekstra stor størrelse (23,25 til 24 tommer).
Udstyret kombinerer en ABS skal og en stødabsorberende skumforing. Derfor giver den maksimal beskyttelse mod hovedskader.
Selv om den giver støddæmpning mod kraftige stød, har den en tæt pasform og et lavt profildesign. Den har også et sæt justerbare hageremme. Du kan derfor finjustere pasformen, så du opnår den ønskede komfort.
Efterhånden som varmen stiger, slipper den perforerede skal ud med kølende luft. Desuden har hjelmen to sæt aftagelige svedbeskyttende pasformspuder. Det omfatter den forudinstallerede tynde liner og en ekstra tykkere liner.

Det kan vi godt lide ved den:

Den fås i flere farver
Dobbelte certificeringer
Let at bære på og af
Den har køleventiler
Flere størrelser

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Yderligere ventiler kunne have gjort det meget bedre

CHECK AMAZON

Razor V-17 scooterhjelm til børn til unge

Når det gælder beskyttelsesudstyr, er der ingen genvej. Derfor er Razor V-17 scooterhjelmen af CPSC-certificeret kvalitet.
Børn er meget selektive med hensyn til farver. Men Razor tager højde for det ved at tilbyde hjelme i seks forskellige farver. Det betyder, at selv det mest kræsne barn vil have sin favorit.
På en varm dag bliver en dårligt designet hjelm uudholdelig at have på. Men det er ikke tilfældet med barberbladet v 17-hjelmen. Den har 17 strategisk placerede ventilationsåbninger. Det maksimerer den kølende effekt på en varm dag.
Razor v 17-hjelmen passer til en hovedomkreds på 22 til 23,5 tommer. Med andre ord passer den sandsynligvis til børn i alderen 8 til 14 år.
Men for børn i en yngre alder er Razor v 17 Scooterhjelmen til børn et godt valg. Hjelmen i børnestørrelse passer til en hovedomkreds på 21,5 til 22,5 tommer.
På begge sider har den et spænde med hurtig adgang til sidelås. Designet gør det nemt at justere og fastgøre hurtigt. Spændet sidder sikkert fast selv under ekstreme bevægelser.
Desuden giver den ergonomiske indvendige polstring komfort og sikker pasform. Men hvis du har brug for en mere stilfuld pasform, tilbyder pakken dig et ekstra foringsmateriale.

Det kan vi godt lide ved den:

Godt ventileret fra alle sider
Let at nå og sikre spænde
Masser af farver, der passer til selv de mest kræsne børn
Justerbar størrelse

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Det er en udfordring at bestemme yderligere polstringsmateriale

CHECK AMAZON

OutdoorMaster Scooterhjelm til børn

Når du har brug for den absolut bedst tilpassede hjelm til dit barn, skal du prøve Outdoormaster. Den har en dobbelt indstilling. På bagsiden har du den sikre justeringskralde. Den har også en anden justeringsindstilling via hageremmen.
Under en kollision kommer den forstærkede ABS skal og den 0,7 tommer tykke EPS til hjælp. Ud over at fungere som en snescooterhjelm finder den lignende anvendelser inden for andre udendørs sportsgrene.
Pakken giver dig to udtagelige foringer i forskellige størrelser. Den tykkere foring måler 0,24 tommer, mens den tyndere måler 0,16 tommer.
Og på grund af forskellen i tykkelse kan du bruge det for, der giver dig en behagelig pasform uden at skulle flytte dig. Det betyder også, at den passer til hoveder af forskellig omkreds.
Og efter flere gange kan du fjerne foringerne for at rengøre dem. Dens hagerem har en polstring, der også gør den behagelig.
I varmt vejr giver de 12 strategiske ventilationsåbninger en jævn luftstrøm og dermed en kølende effekt. Outdoormaster scooterhjelmen til børn fås i tre forskellige størrelser. Den omfatter små (18,1-21 tommer), mellemstore (20-22,8 tommer) og store (21,3-23,6 tommer).

Det kan vi godt lide ved den:

11 farver mangfoldighed
Dobbelt pasformsjustering
Komfortabel hagerem
Dobbelte foringer af forskellig tykkelse

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Lidt dyrt

CHECK AMAZON

Pro-Tec Classic certificeret scooterhjelm til børn

Pro-Tec scooterhjelmen er en blanding af en slagfast ABS-skal og en skal af ekspanderet polystyren. Den har 11 perforeringer spredt på toppen, bagsiden og forsiden.
Indvendigt har hjelmen varmeforseglede førsteklasses puder. De beskytter dig mod den brændende varme. Når du medregner flere ventilationsåbninger, lover hjelmen at holde dit hoved køligt.
Og hvad angår kvalitet, opfylder udstyret CPSC- og ASTM-sikkerhedsstandarderne. Pro-Tec-hjelmen fås i flere størrelser, så den er universelt anvendelig.
For eksempel passer den ekstra lille størrelse til en omkreds på 52-54 cm. Den lille hjelmstørrelse passer til en hovedstørrelse på 56 til 58 cm. Men hvis du stadig har brug for mere plads, kan du prøve den mellemstore størrelse, som passer til en hovedomkreds på 56 til 58 cm.
På begge sider af ansigtet har du et sikkert spænde og en justerbar rem. Disse stropper forhindrer således, at hovedbeskyttelsesudstyret svajer fra side til side.

Det kan vi godt lide ved den:

Stilfuldt look
Flere størrelser
Dobbelt justerbare stropper
Fås i 5 farvevarianter

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Dens udskiftningsledninger er dyre

CHECK AMAZON

XJD Scooterhjelm til børn

XJD scooterhjelmen fås i to størrelser. Den mindre størrelse passer til en hovedomkreds på ca. 18,89 til 21,26 tommer. Det drejer sig om børn i alderen 3 til 8 år.
På den anden side passer medium størrelsen til hovedstørrelser på 21,65 til 22,44 tommer. Så børn i alderen 9 til 12 år kan finde det et godt valg.
På hagen har den en strop, der holder den på hovedet. Desuden har den en justerbar drejeknap på bagsiden. Du kan således ændre dens pasform, så den passer til din hovedstørrelse.
XJD-hjelmen bruger en kombination af holdbar PVC og 0,75 tommer tyk EPS. Det giver derfor optimal beskyttelse af strømmen.
Det skuffer ikke at holde hovedet koldt. Takket være den aerodynamiske form og de strategiske ventilationsåbninger. Desuden er dens foringer også åndbare, hvilket giver mulighed for at lukke meget luft ind. Efter mange ture kan du fjerne og vaske foringerne.

Det kan vi godt lide ved den:

De aftagelige foringer
Tyk EPS-skumbeskyttelse
Fås i 7 lyse farver

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

En forbedring af kvaliteten af justeringsknappen kan gøre den meget bedre

CHECK AMAZON

Joovy Noodle Multi-Sport knallerthjelm til børn

Joovy Noodle er en hjelm, der tænker på dit barns sikkerhed og komfort, og den ser lovende ud. Dens design giver fuldstændig beskyttelse af hovedet ned til kraniefoden.
I modsætning til mange andre hjelme, der sidder fast på hagen, giver Joovy en komfortabel beskyttelse af kniven. Desuden bruger den pålidelige nylonremme.
På den varme dag tænker den på din sikkerhed. Det forlængede visir giver kølig skygge til ansigtet. Derudover har den i alt 14 ventilationsåbninger på strategiske steder. Perforeringerne maksimerer derfor køling af hovedet.
Og hver af ventilerne har et insektnet. Så insekter kan ikke snige sig ind i hjelmen og forårsage ubehag. En justerbar pasformsskive gør det problemfrit at finjustere hjelmens pasform.
Joovy scooterhjelme til børn fås i to størrelser. Den ekstra lille størrelse passer til en omkreds på 18,5 til 20,5 tommer. På den anden side kan den mellemstore størrelse tilpasses til en hovedomkreds på 20,5 til 22 tommer.

Det kan vi godt lide ved den:

Dobbelte størrelser til en bred vifte af børn
Komfortabel hagerem
Flere hovedventiler
Den er CPSC-certificeret
Let 0,5 kg

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Nogle forældre hævder, at det ikke passer godt til deres småbørn

CHECK AMAZON

OUOWER børnescooterhjelm til børn

For lovende scooterhjelme til børn på to år og opefter er OUWER en levedygtig kandidat. Hjelmene bruger holdbar ABS-skal og EPS-skum til at give høj beskyttelse mod stød.
Den mindste størrelse passer til en hovedomkreds på 48 til 54 cm. På den anden side passer medium størrelsen til en omkreds på 54 til 57 cm. Den største størrelse passer dog til unge mennesker med en hovedstørrelse på 57 til 61 cm.
På siderne og toppen har hjelmen 11 ventilationsåbninger, der lukker kølende luft ind. For nemheds skyld har den et par puder, der er fastgjort til de indre vægge via velcro.
Forbindelserne har en tykkelse på henholdsvis 5 mm og 8 mm. Du kan bruge begge puder for at opnå en tæt pasform på hjelmen.
Hovedbeklædningen har også justeringsratchen og hageremmene. Desuden gør et quick-release-spænde det hurtigt at fastgøre eller afmontere stropperne.

Det kan vi godt lide ved den:

Tre forskellige størrelser
Tovejsjusteringssystem
Dobbelt sæt hynder
Flere farvemuligheder

Hvad vi ikke kunne lide ved det:

Efter et par måneder forringes limen, der holder skummet, og

CHECK AMAZON

JBMS Scooter-hjelm

Når det drejer sig om sportsudstyr, er JBM et af de mest pålidelige mærker. Så det designer en hjelm til dit barn, der er holdbar og...

Skriv et svar

da_DKDansk